Kennismakingscursus
6 lessen voor € 10,-

Om te zien of karate of iaido bij jou (of je kind) past, hebben we een kennismakingscursus van 6 lessen voor 10 euro. Deze cursus kan op elk moment starten, in overleg met de leraren. In de cursus maak je kennis met alle onderdelen van het karate of iaido: oefeningen alleen, oefeningen samen met een partner, technieken, beginselen van vrij vechten enz. Het is voor de cursus niet nodig om een karatepak of iaido kleding te kopen, meedoen in gewone sportkleding kan ook. Als je meedoet aan een kennismakingscursus iaido krijg je van ons een houten oefenzwaard (boken) te leen tijdens de lessen.

Bij Tomo no kai wordt de Wado stijl van het karate beoefend, Dit is een semi-contact stijl, wat wil zeggen dat hard contact niet is toegestaan. We vinden  controle en beheersing over de techniek heel belangrijk.Je kunt meedoen met de kennismakinskursus karate vanaf 8 jaar.

De iaido stijl die beoefend wordt heet Muso Shinden Ryu. Iaido is de kunst van het zwaardtrekken. Alle info over het iaido vind je hier. Iaido training start vanaf 12 jaar. 

Lidmaatschap

Het lidmaatschap  van de vereniging kost:

  • Eenmalig inschrijfgeld van 14 euro, hiermee ben je ook gelijk lid van stichting Wa no Michi. En je ontvangt de clubbadge, en een informatie boekje met veel info over het karate of iaido en onze club.
  • Lesgeld:
  1 maal per week trainen - karate

2 maal per week trainen - karate

1 maal per week trainen - iaido

per maand € 19,- € 22,-
per kwartaal € 53,- € 60,-
per jaar € 190,- € 205,-
     
  2e disipline (karate of iaido)  
per maand    
per kwartaal € 38,-  
per jaar € 125,-  

 

Betaling kan per kas of per giro, het giro nummer is: 0796699 (IBAN: NL96 INGB 0000 7966 99), ten name van karate ver. Tomo no Kai te Zoetermeer. Iaido betaling alleen per giro of incasso.

De maand augustus hoeft niet betaald te worden.

Lestijden en locaties

Kijk op de volgende pagina: Locaties en tijden

Sponsors Tomo no kai

ZA logo 2018