Sportzaal De Driesprong

driesprong

 Adres:

            Sportzaal bij zwembad De Driesprong

            Van Stolberglaan 5

            2712 RB Zoetermeer

 Auto:

Neem van af Den Haag (A12) de eerste afslag naar Zoetermeer ( afrit 6 Zoetermeer Centrum) richting centrum. Je rijdt dan op de Afrikaweg. Neem de eerste afslag naar rechts, de Van Leeuwenhoeklaan op (wijk 13), deze gaat over in de Willem de Zwijgerlaan. Over het spoor heen de eerste straat rechtsaf de Dr J. Paltelaan op, aan het eind hiervan kom je bij een rotonde, ga hier nogmaals rechtsaf en je bent al bij het zwembad.

De sportzaal is in een gymzaal in het zwemcomplex.

 Vanaf Utrecht (A12) neem je de eerste afslag naar Zoetermeer ( afrit 7 Zoetermeer) vanaf de snelweg naar links tot aan de MacDonalds, daar weer naar links. Dit is de Australiëweg. Gewoon de weg volgen richting Den Haag, dan kom je langs het centrum van Zoetermeer, het woonhart, een treinstation en een viaduct. Na het viaduct Afrikaweg bij de eerste stoplichten naar links de Van Leeuwenhoeklaan op. Zie verder als boven.

 Trein:

Neem de Zoetermeer Stadslijn en stap uit bij de halte Delftsewallen. Nu hoef je alleen nog maar de weg over te steken, over het spoor en de sloot heen om bij het zwembad te komen.

Sponsors Tomo no kai

ZA logo 2018