DSCN2430Na 28 jaar hebben we als vereniging afscheid genomen van Naaldwijk. In de zomer van 1990 startten we hier met het lesgeven in karate, het gaat ons aan het hart om na al die jaren nu te moeten stoppen met de lessen. Maar Tomo gaat nog gewoon door in Zoetermeer!

DSCN2403 DSCN2421

 

Het aantal leerlingen in Naaldwijk liep al jaren terug en ondanks een aantal acties begin dit seizoen zagen we hier geen verbetering in. Met maar 7 vaste leerlingen op de woensdaggroep, konden we hier geen uur voor blijven draaien. Met pijn in ons hart namen we woensdag 11 juli tijdens een speciale training afscheid van 'woensdag Naaldwijk'. Van de leerlingen kregen we een fotoboek met een overzicht van 28 jaar lesgeven in Naaldwijk, wat hebben we in die tijd veel gedaan en beleefd! Heel leuk vonden we ook dat alle huidige leerlingen een klein stukje en een foto hadden geplaatst in het boek. Voor de leerlingen hadden Mark en Rita een fotolijstje met de laatste groepsfoto van het Naaldwijkse team.

Gelukkig kunnen een aantal leerlingen ook naar de lessen in Zoetermeer (aan de Nesciohove) komen en de andere leerlingen wensen we heel veel succes met een andere sport!

ozio_gallery_nano

Sponsors Tomo no kai

ZA logo 2018