F2A2212 De mix toernooi 2018 F2A2031 De mix toernooi 2018Karatevereniging Tomo no Kai heeft op de Open Wado Cup in Almere veel prijzen in de wacht gesleept met goede uitvoeringen van kata. De wedstrijdploeg die afreisde naar Almere bestond uit 10 wedstrijdkarateka, waarvan de meeste al veel ervaring hebben op kata-wedstrijden.

Zo deden 7 deelnemers al mee aan Europese Kampioenschappen en scoorden ook goed op het NK. Voor Sophie (8 jaar, witte band) was het echter pas haar tweede wedstrijd en de eerste buiten de eigen vereniging. Ze was in de ochtend ook best zenuwachtig, maar werd goed opgevangen door de meer ervaren leden van de vereniging. Na de eerste gewonnen wedstrijd ging ze steeds met meer zelfvertrouwen de overige wedstrijden aan, die allemaal gewonnen werden! Sophie mocht dus een mooie beker voor de eerste plaats ophalen en scoorde meteen felicitaties van alle clubgenoten, die vanzelfsprekend erg trots waren.

In totaal behaalden we met 10 deelnemers 15 prijzen, omdat veel deelnemers in twee klasses meedraaiden, een mooie score dus!

Alle foto's op het toernooi zijn gemaakt met dank aan Deiram.

ozio_gallery_nano

Sponsors Tomo no kai

ZA logo 2018